Vad innehåller oljan?

Kokuavidas Florida Orange 3500 innehåller som du säkert förstår 3500 mg Cannabinoider. Vad det motsvarar i procent kan du läsa om här. Oljan är helt THC-fri och är en av de absolut högst ”doserade” oljorna gällande mängden cannabinoider per milliliter som finns på marknaden idag.

3500mg Cannabinoider.

30ml.

Ekologisk.

Det innebär stor mängd aktiva beståndsdelar i flaskan. När du jämför med andra oljor, var noga att titta på just mängden aktiva beståndsdelar.

I denna olja har Kokuavida kombinerat en kraftfull blandning av beprövade ingredienser för att skapa en effektiv, långvarig lösning för många dagliga problem. De naturliga växtextrakten som används i denna olja hjälper till att lindra obehag, ömhet och förbättra det fysiska och mentala välbefinnandet.

Den innehåller MCT olja från kokosnöt, monk fruit samt hampaolja med dess cannabinoider.

Oljan är fri från oönskade tillsatser och skadliga lösningsmedel.

Komponenterna i oljan arbetar tillsammans i harmoni för att ge maximala resultat. Denna unika kombination av ingredienser är tillräckligt robust för att ge varaktig lindring från alla obehag du kan uppleva under dagen.

Oavsett om du letar efter lättnad från stress eller bara vill förbättra allmän hälsa och välmående, har Kokuavida tänkt på det. Med sina hjärnförstärkande egenskaper kan den hjälpa till att lindra obehag samtidigt som den ökar känslan av lugn och belåtenhet.

Börja leva och känn dig utvilad med mer energi – beställ din flaska nu.