De tre A:na

Många blir besvikna när de inte känner något världsomvälvande av oljan och jag brukar mana till lugn. Det är vanligt att folk testar för låg dos eller för kort tid. Tänk på cellförnyelsen. Det tar tid för kroppen att läka och den prioriterar själv vad den anser är viktigast.

Gällande den låga dosen rekommenderar många experter och läkare att man bör ta en viss mängd CBD dagligen och beroende på dina symptom så varierar dosen. I en av alla böcker jag läst om CBD hävdade en läkare att minimum per dag bör ligga på 50 mg CBD. Något att hålla i åtanke.

Men så klart – stressar man behöver kroppen förmodligen mer av alla näringsämnen än när man är på en avslappnande semester i värmen.

Jag tar oljan förebyggande och jag brukar säga att jag tar dem för de tre A:na.

Oljan är mycket:

ANTI-INFLAMMATORISK

ANTI-OXIDANT

&

ANTI-CANCEROGEN.

Sedan finns det massor av fördelar med oljan och mängder av positiva effekter men jag tycker att de tre A:na fint sammanfattar min motivation. Jag försöker jobba preventivt. Hur jobbar du?