Varför känner jag ingenting av CBD-oljan?

Det är en vanlig kommentar men vad kan den bero på?

Om du inte tror dig ha något i kroppen som är i obalans, då kanske inte CBD-olja är något för dig. Precis som människor som anser att de får i sig allt de behöver genom en allsidig kost kanske inte ser behovet av kosttillskott.

Men… om du är en av de som inte är 100% i balans – läs vidare.

Jag lyssnade på en amerikansk läkare som berättade följande:

Kroppen läker efter en prioriterad ordning. Den prioriterar inuti kroppen och symptomen du känner kanske inte alltid är det kroppen väljer att läka först.

Har du smärta i axeln? Kanske är nervsystemet stressat, hjärtat eller levern kanske behöver hjälp och kroppen prioriterar. Smärtan i axeln är alltså inte topp prioriterad.

Du vet inte vad som händer i kroppen. Kroppen prioriterar en enda sak: ÖVERLEVNAD!!!

Smärta är inte prio. Men bara för att du inte känner något innebär det inte att inget händer i kroppen. Du kanske bara inte är medveten om vad. Om nervsystemet är stressat eller lungorna behöver hjälp – så märker du det förmodligen inte. Men muskulär smärta – det känner du och fokuserar på.

Så hans svar till patienterna när de inte känner effekt var:
Great. Something else is repairing and healing in the background!

Det är intressant. Även om du inte är en av dem som upplever revolutionerande effekter av CBD-oljan direkt. Tänk på alla effekter cannabinoiderna i plantan har: Anticancerogena, antibakteriella, antivirala, antifungus, aptitreglerande, balanserande, nervskyddande, antiinflammatoriska, minskar anfall och kramper, minskar smärta, ångestdämpande, främjar sömnen osv.

Tänkvärt, eller hur?!