Dålig sömn & viktproblem

Sömn är viktigt. Det vet de flesta av oss. Men visste du att din sömn kan påverka din vikt? Det finns studier som kopplat samman dessa. Det är viktigt att få sova gott för att bibehålla vikten. En god natts sömn kan vara viktigare än du trodde för att bibehålla en bra vikt.

När kroppen inte får tillräckligt med sömn produceras höga mängder ghrelin – det hormon som meddelar när vi är hungriga. Dessutom får vi lägre nivåer av leptin – som talar om för oss att vi är mätta.

Ingen bra ekvation.

Dessa faktorer, samt att när vi inte får tillräckligt med sömn, gör att kroppen kräver kalori-rik mat – för att få mer energi.

Sömnbrist kan även påverka kroppens metabolism, eftersom när vi är utvilade så fungerar metabolismen mer effektivt, genom att maten görs till energi istället för fett. Sömnbrist kan leda till sämre metabolism och att vi lagrar kalorier och således fett I kroppen. 

Du hör ju. Testa CBD-olja för sömn.

CBD har visat sig bra för sömn tack vare dess mycket lugnande effekter. Och oljan innehåller även CBN och det är en baddare när det gäller sömn.

Du kan förvänta dig:

  • att somna in fortare
  • sova längre perioder
  • få en bättre sömn kvalité
  • att somna om fortare

Du kan även läsa några av kundrecensionerna på CBD-oljan.

Vad väntar du på? Köp BOGO här, dvs köp 2 flaskor men betala för 1 och uppge koden HANNAH5 för ytterligare 5 procent.