GUMMIES

Gummies är ett mycket populärt sätt att få i sig CBD. Dock är det ett konsttstycke att producera en gummie eftersom många produktionsmetoder gör att näringsämnena och de aktiva beståndsdelarna tenderar försvinna. Kvar blir alltså en produkt utan nyttigheterna – om man har otur.

Därför har det dröjt inna Kokuavida har lanserat sina Äppel Cider Vinäger Gummies. Men nu alltså gör de entré i EU. Detta är dock inget CBD-gummie alltså.

Att införliva Apple Cider Vinegar Gummies i din dagliga rutin kan ge dig en rad hälsofördelar.

Här är tre av de främsta anledningarna till varför du bör överväga att lägga till dem i din hälsorutin:

  1. Stöd för matsmältningen:

Äppelcidervinäger har länge hyllats för sina matsmältningsegenskaper. Genom att konsumera dessa gummies kan du stödja en frisk tarm och främja bättre matsmältning. De naturliga enzymerna som finns i äppelcidervinäger hjälper till att bryta ner maten mer effektivt, vilket minskar uppblåsthet och obehag.

2. Förstärkt immunitet:

Kombinationen av äppelcidervinäger och andra nyttiga ingredienser i våra gummies kan hjälpa till att stärka ditt immunförsvar. Äppelcidervinäger innehåller ättiksyra, som har visat sig ha antimikrobiella egenskaper. Genom att införliva dessa gummies i din dagliga rutin kan du ge din kropp en extra försvarslinje mot skadliga patogener.

3. Balanserade blodsockernivåer:

  Forskning tyder på att äppelcidervinäger kan hjälpa till att reglera blodsockernivån. Ättiksyran i äppelcidervinäger kan förbättra insulinkänsligheten, vilket leder till bättre blodsockerkontroll. Genom att införliva våra gummies i din kost kan du stödja stabila blodsockernivåer och eventuellt minska risken för att utveckla diabetes.

Här kan du läsa mer och se priser.