Internationella Cannabis Dagen

Den 20 april är det den internationella Cannabis dagen. Och faktiskt även födelsedag för företaget Kokuavida. En fin dag alltså.

Vill du passa på att fynda – se hit.

Många kontaktar mig och frågar om olika oljor och varje gång (hittills) vi gör en jämförelse visar det sig att vår olja är billigast per mg cannabinoider. Det är så underbart att kunna erbjuda inte bara en prisvärd olja, utan en som faktiskt innehåller alla cannabinoider utom den olagliga THC.

En Bredspektrum olja alltså. Den är odlad i Colorado, en stat som inte tillåter pesticider eller herbicider och därför är en kvalitets stämpel i sig, den är framtagen med en mycket exakt teknik som heter Proprietary Extraction Method.

Sen innehåller oljan extra Beta-carofyllene – och bara den terpenen förtjänar en egen hemsida.

Oljan smaksätts naturligt och sötas med en frukt som heter Monk Fruit. Om den kan du läsa här.

Det jag gillar med Kokuavida är att de erbjuder ett konstant lågt pris och de har anpassat sig efter de sjunkande produktionskostnaderna som de senaste åren erbjudit. Istället för att tjäna mer pengar så vill de nå ut med Hampaplantan och hampaoljan. Purpose before Profit – precis som deras motto är.

Dessutom har de flaggat för den prishöjning som kommer att ske 1 maj i och med de ökande fraktpriserna i EU. Och om du provar en icke-bindande prenumeration lovar vi till och med att du får behålla de billiga priserna även efter prisökningen.

Behöver du fler argument? I så fall, klicka på ARKIV fliken och sök efter intressant läsning.

Är du redo att testa ?

KÖP HÄR, MED RABATTKUPONG FRÅN MIG